530 pm mst vs centrální čas


Odpověď 1:

Nebo, pokud chcete přeskočit mentální aritmetiku, tento gadget se může postarat o všechny výpočty, včetně změn letního času:

Převodník času od času na hory

Je to jen jedna z uskutečněných konverzí, nejjednodušší možná cesta, pomocí těchto

Převaděče času GreenwichMeanTime.com

Odpověď 2:

12:30 PM CDT = 11:30 AM MDT = 10:30 AM MST

12:30 PM CST = 12:30 PM MDT = 11:30 AM MST

Příklad: V létě, když je 12:30 PM CDT v Chicagu, je 11:30 AM CST v Regině, Saskatchewan, Kanada, 11:30 AM MDT v Coloradu a 10:30 AM MST ve Phoenixu.

CDT = Centrální letní čas = UTC-5

CST = centrální standardní čas = UTC-6

MDT = Horský letní čas = UTC-6

MST = Mountain Standard Time = UTC-7